Skip to main content

Vistraiteur Brugge


Heerlijke visbereidingen voor bij jou thuis


Iets te vieren? Of gewoon geen zin om zelf te koken? Geniet van heerlijke verse visbereidingen bij jou thuis of op je feest dankzij onze traiteurszaak. In het hartje van Brugge, op de vismarkt, kies je zelf je gerechten of schotels uit.

Onze chef-kok bereidt de beste bouillabaisses, zeevruchtenschotels, waterzooi of kreeft met dagverse ingrediënten, recht van de visveiling.

Vistraiteur Brugge - Verse vis

Proef de essentie van verse vis

In onze familiezaak heerst een grote passie voor vis. Kwaliteit en smaak staan dan ook centraal. Wij proeven graag het verschil tussen een stukje tong, tarbot of schol. En dat willen we ook jou laten ervaren. Met onze creaties laten we je teruggaan naar de essentie en pure smaak van vis.

Vistraiteur Brugge Toog

Kies je gerechten zelf uit in onze vistraiteur zaak

Smaak is iets subjectief. En wij helpen jou graag in de zoektocht naar wat jij lekker vindt. Persoonlijk contact is belangrijk in onze traiteurszaak, we willen je laten proeven van verschillende opties. En daarom kan je bij ons niet online bestellen. We horen graag van jou wat je wensen zijn en helpen je de ideale schotel samen te stellen. Dus, kom langs in onze traiteurszaak op de vismarkt in Brugge of geef je bestelling telefonisch door via +32 50 33 33 89

Menu take-away / traiteur Den Gouden Karpel


KEUZEMENU DEN GOUDEN KARPEL

Romige pompoensoep met tomaat
of
Rijkelijk gevulde Zeebrugse vissoep
of
Romige kreeftsoep op klassieke wijze

logo Den gouden Karpel - enkel de vis

Gamba Yaki-Sint-Jakobsvrucht-wilde rijst-tuingroenten-yellow curry
of
Ravioli van zoetwatergarnalen-spinazie-aardpeer-tomatencoulis
of
Heilbot-millefeuille van groenten-wortel-saffraansausje
of
Soufflé van krabvlees-risotto-artisjok-Parmesansausje met truffel

logo Den gouden Karpel - enkel de vis

Suprême van fazant-Fine Champagne-witloofstronkjes-geconfijte appel-veenbessen
of
Gelakte eendenborst-chutney van exotisch fruit- kriekjes-geconfijte appel
of
Hertenkalf-peertje in rode wijn-bospaddestoelen- veenbessen-wildsausje
of
Op vel gebakken “Mowi” zalm-witloof-venkel-kikkererwten- schorseneren-spruitjes
of
Traditionele Normandische tongreepjes
of
Suprême van tarbot-“vergeten groenten”-wilde champignons – kreeftensausje

KREEFTENMENU

Romige kreeftsoep op klassieke wijze
logo Den gouden Karpel - enkel de vis
Halve kreeft Belle – Vue
logo Den gouden Karpel - enkel de vis
Halve kreeft Armoricaine
of
Halve kreeft à la nage
of
Halve kreeft in de oven met kruidenboter
Rode Kreeft

Borrelhapjes met vis

  • Gevulde oesters in champagnesaus
  • Bretoense Sint-Jakobsmossel-gegratineerd
  • Scampi – peterselie – lookboter
  • Soesje – Zeeuwse mossel-tuinkruiden
  • Bladerdeeg- soufflé van langoustine
  • Cocotte– krabvlees-tomaat

Koude visschotels

  • Gegarneerde visschotel
  • Gegarneerde visschotel met gerookte zalm
  • Gegarneerde visschotel met halve kreeft
  • Koud buffet Den Gouden Karpel
  • Speciaal verzorgde plateau Fruits De Mer

Warme visschotels

  • Zeebrugse bouillabaisse
  • Bouillabaisse met halve kreeft
  • Visfondue
    Rijkelijk assortiment van vissoorten in huis versneden en per persoon geserveerd met schaaldierenbouillon en sausjes
  • Visfondue Maison
    Met extra groentenkrans en mie noedels
  • Traditionele Normandische tongreepjes
  • Waterzooi van Noordzeevis
  • Op vel gebakken “Mowi” zalm-witloof-venkel-kikkererwten- schorseneren-spruitjes
  • Suprême van tarbot – “vergeten groenten “-wilde champignons- kreeftensausje
  • Halve kreeft Armoricaine
  • Halve kreeft à la nage
  • Halve kreeft in de oven met kruidenboter

Koude vis voorgerechten

  • Huisgerookte zalm “MOWI”
    Zalm van superieure kwaliteit in huis gerookt volgens oude familietraditie
  • Gegarneerde tomaat met grijze garnalen
  • Halve kreeft Belle-Vue

Warme vis voorgerechten

  • Garnalenkroketten volgens grootmoeders recept
  • Kaaskroketten met Parmesan
  • Coquille Saint-Jacques in de room
  • Gamba Yaki -Sint-Jakobsvrucht-wilde rijst-tuingroenten – yellow curry
  • Ravioli van zoetwatergarnalen-spinazie-aardpeer- tomatencoulis
  • Heilbot-millefeuille van groenten-wortel-saffraansausje
  • Soufflé van krabvlees-risotto-artisjok-Parmesansausje met truffel

Vissoepen

  • Romige pompoensoep met tomaat
  • Rijkelijk gevulde Zeebrugse vissoep
  • Romige kreeftsoep op klassieke wijze

Vlees- en wildschotels

  • Suprême van fazant – Fine Champagne – witloofstronkjes geconfijte appel – veenbessen
  • Gelakte eendenborst – chutney van exotisch fruit-kriekjes – geconfijte appel
  • Hertenkalf – peertje in rode wijn – bospaddestoelen – veenbessen-wildsausje
Wild enkel te verkrijgen tijdens wildseizoen