Vistraiteur Brugge
Heerlijke visbereidingen voor bij jou thuis
Iets te vieren? Of gewoon geen zin om zelf te koken? Geniet van heerlijke verse visbereidingen bij jou thuis of op je feest dankzij onze traiteurszaak. In het hartje van Brugge, op de vismarkt, kies je zelf je gerechten of schotels uit.
Onze chef-kok bereidt de beste bouillabaisses, zeevruchtenschotels, waterzooi of kreeft met dagverse ingrediënten, recht van de visveiling.
Proef de essentie van verse vis
In onze familiezaak heerst een grote passie voor vis. Kwaliteit en smaak staan dan ook centraal. Wij proeven graag het verschil tussen een stukje tong, tarbot of schol. En dat willen we ook jou laten ervaren. Met onze creaties laten we je teruggaan naar de essentie en pure smaak van vis.
Kies je gerechten zelf uit in onze vistraiteur zaak
Menu take-away / traiteur Den Gouden Karpel
KEUZEMENU DEN GOUDEN KARPEL
Romige pompoensoep met tomaat
of
Rijkelijk gevulde Zeebrugse vissoep
of
Romige kreeftsoep op klassieke wijze
Gamba Yaki-Sint-Jakobsvrucht-wilde rijst-tuingroenten-yellow curry
of
Ravioli van zoetwatergarnalen-spinazie-aardpeer-tomatencoulis
of
Heilbot-millefeuille van groenten-wortel-saffraansausje
of
Soufflé van krabvlees-risotto-artisjok-Parmesansausje met truffel
Suprême van fazant-Fine Champagne-witloofstronkjes-geconfijte appel-veenbessen
of
Gelakte eendenborst-chutney van exotisch fruit- kriekjes-geconfijte appel
of
Hertenkalf-peertje in rode wijn-bospaddestoelen- veenbessen-wildsausje
of
Op vel gebakken “Mowi” zalm-witloof-venkel-kikkererwten- schorseneren-spruitjes
of
Traditionele Normandische tongreepjes
of
Suprême van tarbot-“vergeten groenten”-wilde champignons – kreeftensausje
KREEFTENMENU
of
Halve kreeft à la nage
of
Halve kreeft in de oven met kruidenboter
Borrelhapjes met vis
-
Gevulde oesters in champagnesaus
-
Bretoense Sint-Jakobsmossel-gegratineerd
-
Scampi – peterselie – lookboter
-
Soesje – Zeeuwse mossel-tuinkruiden
-
Bladerdeeg- soufflé van langoustine
-
Cocotte– krabvlees-tomaat
Koude visschotels
-
Gegarneerde visschotel
-
Gegarneerde visschotel met gerookte zalm
-
Gegarneerde visschotel met halve kreeft
-
Koud buffet Den Gouden Karpel
-
Speciaal verzorgde plateau Fruits De Mer
Warme visschotels
-
Zeebrugse bouillabaisse
-
Bouillabaisse met halve kreeft
-
VisfondueRijkelijk assortiment van vissoorten in huis versneden en per persoon geserveerd met schaaldierenbouillon en sausjes
-
Visfondue MaisonMet extra groentenkrans en mie noedels
-
Traditionele Normandische tongreepjes
-
Waterzooi van Noordzeevis
-
Op vel gebakken “Mowi” zalm-witloof-venkel-kikkererwten- schorseneren-spruitjes
-
Suprême van tarbot – “vergeten groenten “-wilde champignons- kreeftensausje
-
Halve kreeft Armoricaine
-
Halve kreeft à la nage
-
Halve kreeft in de oven met kruidenboter
Koude vis voorgerechten
-
Huisgerookte zalm “MOWI”Zalm van superieure kwaliteit in huis gerookt volgens oude familietraditie
-
Gegarneerde tomaat met grijze garnalen
-
Halve kreeft Belle-Vue
Warme vis voorgerechten
-
Garnalenkroketten volgens grootmoeders recept
-
Kaaskroketten met Parmesan
-
Coquille Saint-Jacques in de room
-
Gamba Yaki -Sint-Jakobsvrucht-wilde rijst-tuingroenten – yellow curry
-
Ravioli van zoetwatergarnalen-spinazie-aardpeer- tomatencoulis
-
Heilbot-millefeuille van groenten-wortel-saffraansausje
-
Soufflé van krabvlees-risotto-artisjok-Parmesansausje met truffel
Vissoepen
-
Romige pompoensoep met tomaat
-
Rijkelijk gevulde Zeebrugse vissoep
-
Romige kreeftsoep op klassieke wijze
Vlees- en wildschotels
-
Suprême van fazant – Fine Champagne – witloofstronkjes geconfijte appel – veenbessen
-
Gelakte eendenborst – chutney van exotisch fruit-kriekjes – geconfijte appel
-
Hertenkalf – peertje in rode wijn – bospaddestoelen – veenbessen-wildsausje